Καρδιοχτύπησε, αλλά νίκησε ο ΑΕΡΑ

Παιχνίδι για γερά νεύρα και με… νεύρα έγινε στο γήπεδο Αφάντου, όπου ο ΑΕΡΑ πήρε μία σημαντική για τη συνέχειά του στο πρωτάθλημα, νίκη επί του Κλεόβουλου με 2-1.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικούς προσανατολισμούς, κέρδισαν τον έλεγχο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και βρήκαν το πρώτο γκολ τους στο 22΄, όταν μετά από σέντρα του Φιάμπολη, ο Τάχος σκόραρε με δυνατό σουτ από το δεύτερο δοκάρι. Τη φάση επισκίασε ο τραυματισμός στον αγκώνα του τερματοφύλακα Μήλιου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΕΡΑ ξεκίνησε ακόμα καλύτερα, καθώς στο 47’ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Μπεκλετζή έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Κάπου εκεί ο Κλεόβουλος άρχισε να βγάζει αντίδραση. Η ομάδα του Δογιάμα μείωσε στο 61’ με ωραίο σουτ του Χατζηνικόλα, στο 71’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Αμπαζάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 91’ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά την κεφαλιά του Αλέκου Κακλαμάνου και την απόκρουση του Τζήμα, ο Κολιοκώστας «σημάδεψε» από κοντά το δεξί δοκάρι.
Μετά το τέλος του αγώνα είδε την κόκκινη κάρτα ο Γαϊτάνος.
Διαιτητής ήταν ο Παπαγιαννίδης (Μπέκας, Τσιβίτης).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Ε.Ρ.Α.
Τζήμας, Γιαννακάκης, Καντής(78′ Ροκάι), Τάχος, Πιτσουρδάκης, Αμπαζάι, Φιάμπολης (66′ Φιλιππάκος), Γαϊτάνος, Στεφανής(85′ Ζάχαρης), Μασάδο(60′ Νικολής), Μπεγκλετζής
Κλεόβουλος
Μήλιος(26′ λ.τ. Χρυσανθής), Γιατσιάτσος, Χαμιτάι, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος Ε. , Μαριεττάκης, Αθανασίου, Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας, Ταγκάεφ(50′ Γιαννιού), Χατζηνικόλας(86′ Τσιάτσιος)