Έχει Γεωργαλλή, δεν φοβάται τίποτα ο Ηρακλής

Δύσκολο παιχνίδι περίμεναν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και δύσκολο τους επιφύλαξε ο πειθαρχημένος και σκληροτράχηλος Διγενή. Στο τέλος του όμως, η οξυδέρκεια δύο έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών έκανε τη διαφορά.
Το χρονόμετρο έδειχνε το 95’, όταν ο Γεωργαλλής «μυρίστηκε» την κίνηση του Παφιάκη στην πλάτη της άμυνας, του πέρασε όμορφα την μπάλα και του έδωσε την ευκαιρία να κερδίσει το πέναλτι από τον Μανωλάγκα που έκανε την έξοδο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο δημιουργός της φάσης.
Τα όσα προηγήθηκαν θα ξεχαστούν γρήγορα. Οι καλές φάσεις, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων, ήταν λιγοστές και μάλλον δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά σ’ ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησαν οι πολλές προσωπικές μονομαχίες και ο εκνευρισμός.
Η χειρότερη στιγμή του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο τραυματισμός του Γιώργου Μπιλιά στο 78’. Η ζημιά που έπαθε στο γόνατο, σε μία ανύποπτη στιγμή που πάτησε άσχημα στο χορτάρι, δείχνει να είναι σοβαρή. Στο γήπεδο κλήθηκε ασθενοφόρο και τον άτυχο ποδοσφαιριστή συνοδεύουν οι ευχές των δύο ομάδων, όπως και των φιλάθλων που τον καταχειροκρότησαν, για γρήγορα περαστικά.
Σημειώνεται, πως ο Διγενής διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι στο 47’, σε φάση που ο Μοσκιού προσπάθησε να πλασάρει από θέση τετ α τετ πιεζόμενος από τον Παφιάκη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης (Στεφανάκης, Τσέτσος).
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παγκράτης, Παφιάκης, Φελεσάκης, Σκόρπος (34’ λ.τ. Μπιλιάς, 81’ λ.τ. Αναγνώστου), Λερογιάννης, Κούρος (98’ Βασιλώττος Χ.), Σπάρταλης, Γεωργαλλής (97’ Λενιού)
Διγενής
Μανωλάγκας, Σκούμπρος (45’ λ.τ. Μοσκιού), Κώτης, Χουτεσιώτης, Μαΐλης, Μικκιού, Χατζηνικόλας (89’ Νίκας), Πατσιαούρας, Κετσές, Διακάκης, Θαρρενός (64’ Κυρίτσης)