Ο καλύτερος φετινός Ηρακλής

Ένα όμορφο και χορταστικό παιχνίδι χάρισαν σήμερα στους φίλους του ποδοσφαίρου ο Ηρακλής και ο Ποσειδώνας. Η ομάδα του Κώστα Πάττα πήρε τη νίκη με 3-1 μετά από ανατροπή, η οποία αποτέλεσε το «κερασάκι» της μέχρι σήμερα καλύτερης εμφάνισής της στο πρωτάθλημα.
Οι μαχητικοί Καρπάθιοι, ο οποίοι εμφανίστηκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να αφήσουν την ψυχή τους, αιφνιδίασαν στο 21’, με εξαιρετικό σουτ του Δράκου έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Οι παίκτες του Κώστα Πάττα δεν έχασαν το καθαρό μυαλό τους, βγήκαν οργανωμένα στην επίθεση, πίεσαν ασφυκτικά και μέσα ε’ ένα δεκάλεπτο γύρισαν το ματς τούμπα.
Στο 26’ ο Γεωργαλλής ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Παφιάκη, σκηνικό που επαναλήφθηκε και στο 36’, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά ο Γεωργαλλής εκτέλεσε με εντυπωσιακό γυριστό σουτ. Μεσολάβησε, στο 33’, το γκολ του Σπάρταλη, με το οποίο ο Ηρακλής έκανε το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προστάτεψαν αποτελεσματικά το προβάδισμά τους, είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ, προς το τέλος όμως είδαν τον Ποσειδώνα, που δεν σταμάτησε να προσπαθεί παθιασμένα, να δημιουργεί δύο σημαντικές φάσεις που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Κουμέντος.
Ο Ηρακλής παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, από την κορυφή τον χωρίζουν δύο βαθμοί και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάζας (Λάζος, Ζαχαριάδης).
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παγκράτης, Παφιάκης, Φελεσάκης Σκόρπος (91’ Τσαλώλης), Λερογιάννης (78’ Ανδρεόπουλος), Κούρος (85’ Αναγνώστου), Σπάρταλης (89’ Βασιλώτος Χ.), Γεωργαλλής
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης. Κεσίδης (46’ Κοντονικόλαος), Φασουλέτος, Σπανός, Χατζημανώλης, Κούτολος, Φελλούζης (78’ Αναγνωστόπουλος), Τσαβέλης, Αρχοντούλης, Δράκος, Μαντινάος