Μπορεί και στην κακή μέρα του ο Ηρακλής


Χαρούμενοι θα γιορτάσουν στην αποψινή χοροεσπερίδα τους οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι του Ηρακλή Μαριτσών. Αν και δεν έθελξε με την εμφάνισή της, η ομάδα τους κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Διαγόρα Βατίου με 1-0 και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση έξι βαθμών από την πρωτοπόρο Ρόδο.
Κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος και κάτι η μέτρια μέρα στην οποία βρέθηκαν οι δύο ομάδες, ο κόσμος παρακολούθησε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ένα κακό ματς με ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις. Ο Ηρακλής είχε την κατοχή, όχι όμως και ρυθμό και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα στην καλά οργανωμένη άμυνα των Βατενών, που με τη σειρά τους μάταια έψαχναν τον τρόπο να γίνουν απειλητικοί στην κόντρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς απέκτησε μεγαλύτερη ταχύτητα, σταδιακά οι γηπεδούχοι του Κώστα Πάττα άρχισαν να πατούν καλύτερα στο χορτάρι και να βελτιώνονται δημιουργικά και στο 72’ έφτασαν στο γκολ. Μετά από ωραίο συνδυασμό και σέντρα του Σκόρπου από τα δεξιά, ο Κούρος σημάδεψε σωστά με το όμορφο γυριστό βολέ του και χάρισε στην ομάδα του το πολύτιμο «τρίποντο», αφού η προσπάθεια του Διαγόρα να φτάσει στην ισοφάριση αναχαιτίστηκε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατσικνούδας (Σαρρής, Καλκαβούρας).
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης, Φελεσάκης, Σκόρπος, Ανδρεόπουλος (54’ Καλαϊτζίδης), Λερογιάννης (71’ Αναγνώστου), Κούρος (90’ Βασιλώττος), Σπάρταλης (92’ Λενιού), Γεωργαλλής
Διαγόρας Βατίου
Δαρζέντας, Καραγιάννης (87’ Κωστάκης), Ζερβός Β., Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης (78’ Παπουρδάνος), Κατσαρής, Πουλάι, Καλημέρης (85’ Ζερβός Ε.), Ζωάννου, Πλαγγέντης