Απόδραση παραμονής από τ’ Αφάντου για τον Διγενή!


Για καιρό έψαχνε ο Διγενής μία μεγάλης αξίας νίκη που θα τον απομάκρυνε από τις τελευταίες δύο θέσεις της βαθμολογίας και τα κατάφερε σήμερα στ’ Αφάντου, όπου επιβλήθηκε του ΑΕΡΑ με 1-0.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 21’, όταν ο Μικκιού εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση των αμυντικών και αξιοποίησε, με πλασέ στην κίνηση, το παράλληλο γύρισμα του Πατσιαούρα. Τρία λεπτά αργότερα ο δημιουργός του γκολ είχε σουτ στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, που είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την κατοχή της μπάλας, ήταν επιθετικοί, ταυτόχρονα όμως και ακίνδυνοι, αφού ο Διγενής είχε περίσσευμα πάθους και με το έξυπνο παιχνίδι του προστάτεψε επιτυχημένα το πολύτιμο 1-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δουλγέρης (Κόττορος και Σταυρούλιας).
Οι συνθέσεις:
ΑΕΡΑ
Τζήμας, Πιτσουρδάκης, Τάχος, Γιαννακάκης (29’ Κωνσταντινίδης), Στελλάς, Γαϊτάνος (82’ Μίρτσεβ), Ποζατζίδης (52’ Στεφανής), Ροκάι, Μπεγλεκτσής, Μαθιός, Φιλιππάκος (62’ Χατζηβαλσάμης)
Διγενής
Μανωλάγκας, Πατσιαούρας, Γιουλβανίδης, Ζαχαρίας, Κατσαμάκης, Κετσές, Χατζηνικόλας, Μικκιού (80’ λ.τ. Μοσκιού), Μαΐλης, Διακάκης (90’ Σιαμαντούρας), Λυριστής (85’ Εξουζίδης)