«Άντε και του χρόνου», λέει από σήμερα η Κατταβιά


Τη νίκη την ήθελαν και οι δύο, για να βρεθούν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, αγωνιστική επάρκεια να την κατακτήσει είχε μόνο η Κατταβιά. Ο ταλαιπωρημένος από προβλήματα Κλεάνθης δεν είχε τα αποθέματα δυνάμεων για να επιβάλει τη θέλησή του, οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν καλύτερα και επικράτησαν με 2-1, χάρη στο αλά… Σαραβάκος απ’ ευθείας φάουλ του Γιώργου Σαλαμαστράκη στο 54’ και το αυτογκόλ, μετά από κόρνερ και τις κόντρες που ακολούθησαν, του Κορκίδα στο 75’.
Η ομάδα του Μανώλη Φραντζή σπατάλησε στο πρώτο ημίχρονο τρεις τέσσερις σπουδαίες ευκαιρίες να καθαρίσει νωρίτερα και στο τέλος αγχώθηκε από το γκολ, με διπλή προσπάθεια και κοντινό σουτ, του καλύτερου του Κλεάνθη, Σάββα Μπαούρη.
Οι Παραδεισιώτες αναγκάστηκαν να παίξουν από το 61’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατζηκυριάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 55’ άλλαξαν αναγκαστικά τερματοφύλακα, καθώς ο Κώστας Σαμολαδάς χτύπησε στο κεφάλι (στην εκτίναξή του στο φάουλ-γκολ του Σαλαμαστράκη), ευτυχώς όχι σοβαρά. Ο νεαρός γκολκίπερ μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό Γιάννη Μιχαηλίδη που ήταν καθησυχαστικός, για καλό και για κακό πάντως πήγε στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατσικνούδας (Κόττορος, Σταυρούλιας).
Οι συνθέσεις:
Κατταβιά
Παπαβεργής, Δράμη, Κιλασίν Κ., Ζαγκότσης (75’ Κονόμη), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης (83’ Νταϊλάνι), Παραστατίδης, Κούτσι, Λόης, Νασόπουλος, Πάπα
Κλεάνθης
Σαμολαδάς (55’ λ.τ. Ανδρέου), Χατζηκυριάκος, Μπερετούλης, Καβουκλής (91’ λ.τ. Αρίφι), Μπαούρης, Ευγενικός, Κορκίδας, Χαριτάκης, Ατσίδης, Παπακωνσταντίνου (64’ Κόκα), Πελέκης