Του έκανε βασανιστική «πατητή»


Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν θα μπορούσαν να δουν οι Κοσκινιάτες το σενάριο που τους επιφύλαξε η τύχη στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι τους με τον Απόλλωνα στο γήπεδο των Καλυθιών. 

Το γκολ του Καντιμοίρη με πλασέ στο 3’ βρήκε την απάντησή του στο 72’ με το πλασέ του Κετσέ, που πήρε την ασίστ από τον Λυριστή, όμως τα χαμόγελα για τη διαφαινόμενη «χρυσή» ισοπαλία πάγωσαν απότομα στο 94’, όταν μετά την κάθετη μπαλιά του Θεοδοσιου, Πέπα διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας στην ομάδα του μία νίκη που είχε ανάγκη για λόγους ψυχολογίας και γοήτρου.
Ο Απόλλωνας μπήκε στο παιχνίδι με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και χωρίς τον προπονητή του Κώστα Καμπούρη, που έμεινε στο σπίτι λόγω ασθένειας (την ομάδα κόουτσαρε ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Κασιώτης), όμως έπαιξε με κέφι και ήταν αποτελεσματικός. Ο Διγενής διατήρησε στο πρώτο ημίχρονο μία ελαφρά πρωτοβουλία, στο δεύτερο έγινε πιο επιθετικός, αλλά δεν δημιούργησε παρά μόνο ελάχιστες ποιοτικές τελικές.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννουκάς (Καλκαβούρας, Λυριστής).
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατσαμάκη στον Καντιμοίρη στο 88’ και οι Κοσκινιάτες έντονα για τις αποφάσεις του δεύτερου βοηθού.
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Καλυθιών
Κουφάλης, Σαββούλης (55’ Πέπα), Κίτσος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Καντιμοίρης, Μπαϊρακτάρης, Μουχαρέμι, Μίσκου (66’ Ιντρίζι)
Διγενής
Μανωλάγκας, Μοσκιού, Γιουλβανίδης, Κατσαμάκης, Χατζηνικόλας (62’ Σιαμαντούρας), Μαΐλης, Κετσές, Λυριστής (94’ Μάνο), Διακάκης (82’ Εξουζίδης), Κώτης, Πατσιαούρας