Σπουδαίο φιλικό μνήμης και ανθρωπιάς στον Αρχάγγελο

Stamatia41Με ποδόσφαιρο και μία σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς θα τιμήσουν οι παλαίμαχοι του Άρη τη μνήμη του συμπαίκτη τους Κώστα Παπανικόλα, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά πριν από λίγες μέρες, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου.
Σ’ εκείνον θα είναι αφιερωμένο το φιλικό παιχνίδι, το οποίο διοργανώνουν στις 5 το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής στο γήπεδο της κοινότητας, οι «κιτρινόμαυροι» βετεράνοι κόντρα σε εκείνους της Προοδευτικής, που ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρόσκληση και έρχονται στη Ρόδο για να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, η τοπική κοινωνία ανταποκρίνεται με θέρμη (τα έσοδα θα διατεθούν για να ενισχυθεί παιδί από την περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας) και οι παλαίμαχοι του Άρη είναι βέβαιοι πως ο κόσμος θα τους τιμήσει και με την παρουσία του στο γήπεδο την Παρασκευή, απολαμβάνοντας ένα όμορφο παιχνίδι που θα ξυπνήσει τις αναμνήσεις.
Στην αποστολή των βετεράνων της Προοδευτικής συμμετέχουν οι Αλέκος Νταβέλης, Βασίλης Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βαφειάδης, Πέτρος Βιδάλης, Μάκης Βιδάλης, Τάσος Τζαβάρας, Ηλίας Νασιόπουλος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Τάκης Καλούδης, Θανάσης Πελέκης, Μιχάλης Παρασχάκης, Νίκος Γιδάκος, Αντώνης Τζιάμαλης, Δημήτρης Παπαθανασίου, Στάθης Πετρίδης, Πάρης Χούτρης, Τάκης Παπαχρόνης και Τόλης Βούλγαρης.
Στο περιθώριο του φιλικού θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Παπανικόλα, ενώ θα βραβευτούν οι παλαίμαχοι Γιάννης Εγγλέζος και Τάσος Τζαβάρας, οι οποίοι φόρεσαν, στα χρόνια της ενεργούς δράσης τους τα γήπεδα, τη φανέλα τόσο του Άρη Αρχαγγέλου, όσο και της Προοδευτικής.
Οι οικοδεσπότες εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον επιχειρηματία Νίκο Γερονικόλα για τη φιλοξενία των ανθρώπων της Προοδευτικής στο ξενοδοχείο Porto Angeli, τον επιχειρηματία Ιάκωβο Γιακουμάκη για την εκτύπωση των εισιτηρίων, καθώς και τους χορηγούς, το εστιατόριο FFB Φουτούλης και το κατάστημα «Γρηγόρης» στον Αρχάγγελο.
Το φιλικό της Παρασκευής διοργανώνεται με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου.